Otevíráme o Velikonocích

Informace ohledně provozu na Velikonoce

Nová sezóna se blíží. Červená Lhota otevře brány o Velikonocích a to již na Zelený čtvrtek 28. 3., otevřeno bude až do pondělí 1. 4. a není to apríl. Přijďte se podívat do zámeckých interiérů a vydejte se kochat do zámeckého parku. 

 

Otevřeno bude následovně: 

nádvoří a kasa:                   9:30 - 16:00

prohlídky zámku:            10:00 - 16:00

 

Pokladnu naleznete před zámkem (vpravo před mostem)

 

Letošní sezóna se však liší od ostatních. V loňském roce započaly práce na projektu tepelného čerpadla. Tepelné sběrače se pokládaly do dna rybníka, z toho důvodu byl v 2. polovině roku vypuštěný Zámecký rybník. Letos práce pokročily do zámku. 

  • proběhlo pokládání potrubí do vnitřku kamenného mostu
  • vedení potrubí skrz průjezd a nádvoří
  • rozvádění potrubí do prostor zázemí zámku 

 

V současné době  vrcholí práce v prostoru suvenýrů. Z toho důvodu bude obchod se suvenýry v době 28. 3. - 1. 4. uzavřen !!!!

 

V první řadě bychom Vás však chtěli poprosit o opatrnost při návštěvě a to nejen zámku ale i blízkého okolí. Může se zde pohybovat i těžká technika. Nemusíte se ale bát, že by Vás čekaly překážky a nástrahy. Na Lhotě uvidíte most bez dlažby, částečně rozkopané nádvoří a okolí před mostem. A pokud se nenecháte odradit, odměnou bude Lhota, která se opět zrcadlí na hladině rybníka, a v okolí parku rozkvetlé jarní cibuloviny. 

 

Moc se na Vás těšíme a brzy na Lhotě.